Az én Toyotám

Egyedi ajánlataink a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
(NAK) tagjai számára

Ismerje meg a Toyota kishaszongépjármű modellkínálatát, és találja meg az igényeinek legmegfelelőbb finanszírozási lehetőséget!

Ismerje meg jobban a Hilux, a proace és a yaris van modelleket!

Hilux

 • A megállíthatatlan társ munkában és felfedezésben. Nagy hasmagasság, robusztus futómű és elképesztő off-road képességek garantálják az erőt, tartósságot és teljesítményt. Erőlködés nélkül szállítja el a legnehezebb rakományt is.
 • Tartozék csomag ajánlataink vadászok számára
  -Keménytető csomag szereléssel 572.000Ft
  -Vonóhorog csomag szereléssel 107.000Ft
  20% kedvezményt biztosítunk minden más eredeti tartozék bruttó ügyfélárából.

Proace

 • Az élvezetesen vezethető Proace bármilyen üzlethez ideális társ. Válasszon a különféle hosszúságok, magasságok, oldalajtók, hátsó ajtók, rakterek, kabin-kialakítások és motorok közül! Formálja áruszállítóját a saját igényeihez, és tegye munkáját egyszerűbbé, hatékonyabbá és örömtelibbé!
 • A háromféle karosszériaváltozatban, háromféle hasznos teherbírással és három különféle méretű raktérrel megrendelhető modell legnagyobb hasznos teherbírása 1200 kg, vontatási kapacitása pedig elérheti a 2 tonnát.

Yaris Van

 • A méltán népszerű Yaris kishaszongépjármű változata. A modell három különböző motorváltozattal, kézi váltóval rendelhető, 1.0 és 1.33 benzines, továbbá 1.4 D-4D dízelmotorral egyaránt elérhető.
 • Az ezüstszínű, nyolcküllős, 15” dísztárcsák, a 185/60R15 gumiméret, valamint a fekete műanyag levegőbeömlők, tükörborítás és kilincsek gondoskodnak a valódi cégautós megjelenésről.

Tudjon meg többet a kedvező finanszírozási formákról is!

Zártvégű lízingIdeális megoldás haszongépjárművek beszerzéséhez

A lízingbeadó az ügyfél által kiválasztott járművet megvásárolja, majd díjfizetés ellenében, a használatába adja azt. A futamidő alatt a járművet a lízingbevevő szerepelteti a könyveiben, és számolja el az értékcsökkenést. A futamidő végén az utolsó lízingdíj megfizetése után a gépjármű automatikusan a lízingbevevő tulajdonába kerül.

Kezdőrészlet: 20%-tól
Haszongépjárművek esetén az áfa egy összegben visszaigényelhető (az egyéb jogszabályi feltételek teljesülése esetén) Az értékcsökkenés, az üzemeltetés költsége és a lízingdíjak kamattartalma költségként elszámolható.

Futamidő: 1-től 8 évig

Nyíltvégű lízingSzemélygépjárművek beszerzése akár áfa előnnyel

A lízingbeadó megvásárolja a kiválasztott járművet, majd lízingbe adja az ügyfélnek, aki a céges használat arányában visszaigényelheti a lízingdíjak áfa tartalmát. A járművet a lízingbevevő szerepelteti a könyveiben. A futamidő végén, az ügyfél szabadon dönthet, hogy maradványértéken ő maga vagy az általa kijelölt vevő megveszi az autót vagy visszaadja.

Kezdőrészlet: 20%-tól
A havi lízingdíjak áfa visszaigénylésénél arányosítani kell a céges és magán használatot.
A beszerzési ár áfa tartalma nem része a lízingtőkének, így alacsonyabb a finanszírozott összeg.

Futamidő: 2-től 6 évig

TartósbérletCégautó beszerzés és üzemeltetés akár áfa előnnyel

A bérbeadó a kiválasztott járművet – teljes autópark kezelés mellett - bérbe adja az ügyfélnek, aki a céges használat arányában visszaigényelheti a bérleti díjak áfa tartalmát. A járművet a bérbeadó szerepelteti a könyveiben így az nem az ügyfél könyveiben szerepel. A futamidő végén, a tulajdonjog a bérbeadónál marad, az ügyfél tulajdonjogot nem szerez.

Akár önerő nélkül is elindítható
A havi bérleti díjak áfa visszaigénylésénél arányosítani kell a céges és magán használatot.
Teljes körű autópark kezelés, akár prémium szolgáltatásokkal kiegészítve.
A finanszírozás alapja a nettó beszerzési ár.